november, 2022

18nov19:0022:00The House of manifestationManifestation Breath & healing

Event Details

Deze avond staat in het teken van de nieuwe maan energie in combinatie met jouw adem en connectie met jouw innerlijke wereld. Je wordt ondergedompeld in een mystieke sfeer waarin veiligheid en geborgenheid centraal staan. Na een warm welkom krijg je uitleg over het werken met de nieuwe maan energie en de kracht van manifestatie. Aansluitend wordt je door Uzma en Mireille meegenomen in een diepe adem & healing sessie die de zintuigen verruimt. Na de integratietijd is er ruimte voor een sharing cirkel met een lekker kopje thee.

*We adviseren ruim 4 uur van tevoren geen cafeïne te drinken om het zenuwstelsel rustig te houden.

*We werken o.a. met de verbonden ademhaling waar een aantal contra-indicaties voor zijn. Deze staan onderaan de website. Herken jij je hierin of twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij voor jou de sessie op maat kunnen aanbieden.

*Voel jij je ziek of heb je C gerelateerde klachten. Blijf dan thuis. Wij doen een beroep op ieder zijn eigen verantwoordelijkheid. Bij afmelding is geen refund mogelijk maar i.o.m. ons kunnen we jouw deelname verplaatsen naar een andere datum . 

Inloop: 19:00 uur

Start sessie: 19:30 uur (Gaat de deur dicht, zorg dat je op tijd binnen bent.)

Locatie: Noord straalt  (NDSM-werf)

Adres: TT vasumweg 24D, 1033 SC Amsterdam-Noord

Parkeren: In de straat mogelijk. Parkeerkosten zijn 1,40 euro per uur. Vanaf 19:00 uur is het gratis parkeren.

Openbaar vervoer: De pont vanaf centraal station vaart gratis naar NDSM-werf. Dit is op een paar minuten loopafstand van de locatie. Voor overig OV zie website https://9292.nl 

Time

(Friday) 19:00 - 22:00

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright - The House Of Twins
X