december, 2022

09dec19:0022:00The House of Full MoonFull Moon edition- Breath & Healing

Event Details

Full Moon Edition- Breath & Healing

Deze avond staat in het teken van de volle maan energie in combinatie met jouw adem en connectie met jouw innerlijke wereld. Je wordt ondergedompeld in een mystieke sfeer waarin veiligheid en geborgenheid centraal staan. Na een warm welkom krijg je uitleg over het werken met de volle maan energie en de kracht van loslaten. Aansluitend wordt je door Uzma en Mireille meegenomen in een diepe adem & healing sessie die de zintuigen verruimt. Na de integratietijd is er ruimte voor een sharing cirkel met een lekker kopje thee.

*We adviseren ruim 4 uur van tevoren geen cafeïne te drinken om het zenuwstelsel rustig te houden.

*We werken o.a. met de verbonden ademhaling waar een aantal contra-indicaties voor zijn. Deze staan onderaan de website. Herken jij je hierin of twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij voor jou de sessie op maat kunnen aanbieden.

*Voel jij je ziek of heb je C gerelateerde klachten. Blijf dan thuis. Wij doen een beroep op ieder zijn eigen verantwoordelijkheid. Bij afmelding is geen refund mogelijk maar i.o.m. ons kunnen we jouw deelname verplaatsen naar een andere datum. 

Inloop: 19:00 uur

Start sessie: 19:30 uur (Gaat de deur dicht, zorg dat je op tijd binnen bent).

Locatie adres: Peperstraat 132, 1502 AL Zaandam

Parkeren: Achter het pand is een parkeerterrein. Daar is het gratis parkeren. In de straten eromheen is het betaald parkeren. Check uit voorzorg altijd de parkeermeter of park mobile app.

Openbaar vervoer: zie website https://9292.nl

Time

(Friday) 19:00 - 22:00

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright - The House Of Twins
X